. panji semarang berita politik sukan hiburan hot gossip kontroversi sensasi hangat panas: Bersetubuh : Berapa Lama Lelaki Tahan?

facebook like pop up

Friday, 17 April 2015

Bersetubuh : Berapa Lama Lelaki Tahan?








NAK TAHAN LAMA ?? NAK LAMBAT PANCUT ??

TAPI BERAPA LAMA NAK TAHAN ??
1 JAM ?? 2 JAM ?? SAMPAI SUBUH ??

Tak perlu risau tentang prestasi anda ....
Baca Info menarik di bawah ini ....

Melalui tulisan James Hamblin, editor kesihatan The Atlantic. Berapa lama hubungan seks sepatutnya tahan? Soal Hamblin sambil memetik konsensus terapi seks yang mengatakan tiga hingga tujuh minit zakar dalam vagina adalah "memadai," manakala 7 hingga 13 minit "lebih baik."

Kalau tiga minit sudah memadai, maka soal Hamblin, "mengapa 'cepat pancut' menjadi diagnosis perubatan sebenar?" Untuk itu, beliau memetik International Society of Sexual Medicine yang mentakrikan "cepat pancut" adalah memenuhi semua tiga kriteria: selesai kebanyakan masa dalam masa satu minit dan menghadapinya akibat tekanan peribadi.

atau lebih tepat di panggil 123 ....CRETTT !! ( Lepas 2-3 ceduk dah terpancut pancut KELUAR AIR !! )

Kalau jadi macam ni kat anda ...... CEPAT CEPATLAH BAWA BERUBAT !!





Best Song Ever .....





THIS ARTICLE IS SPONSORED BY

THIS IS WHAT YOU REALLY WANT !!
THIS IS ABSOLUTELY AMAZING !!






Please LIKE if you like this article or give some comment, TQ