. panji semarang berita politik sukan hiburan hot gossip kontroversi sensasi hangat panas: April 2015

facebook like pop up

Monday, 20 April 2015

mia ahmad heroin drama hati perempuan yang cun








TENGAH HOT SEKARANG !! MIA AHMAD (YUHANIS)
- HEROIN DRAMA HATI PEREMPUAN





Mia Ahmad Tengah Posing Manje




Sejak drama baru slot akasia Hati Perempuan, nama Mia Ahmad (yuhanis) mula melonjak naik.


Berikut disiarkan untuk tatapan umum biodata tentang Mia Ahmad

Biodata Mia Ahmad

• Nama Penuh : Samiha Binti Ahmad Baderi
• Nama Panggilan : Mia Ahmad
• Tarikh Lahir : 22 Februari 1988
• Umur : 27 Tahun (2015)
• Asal : Taiping, Perak
• Tinggi : 5’4
• Berat : 43 kg
• Pendidikan : SMK (P) Treacher Methodist, Taiping
• Kerjaya : Model Freelance, Model Iklan & Pelakon
• *Bekas pramugari Air Asia & Emirates dan Financial Advisor di Hong Leong Financial Group
• Model Komersial : Oral B & Nestle Nan Grow
• Drama : Romi Cinta Julia (TV3), Rindu Awak 200% (TV3), Atie Setan (Astro Prima & Maya HD), Ku Tak Rela (TV3) dan Hati Perempuan (Akasia TV3) *setakat ini
• *Mula berhijab selepas drama Romi Cinta Julia



Lagi gambar berdarah hidung posing melentik dari mia ahmnad









Semoga Mia sukses dalam kerjaya & dikurniakan teman hidup yg ganteng & beriman !



Best Song Ever .....




THIS ARTICLE IS SPONSORED BY

THIS IS WHAT YOU REALLY WANT !!
THIS IS ABSOLUTELY AMAZING !!






Please LIKE if you like this article or give some comment, TQ

Sunday, 19 April 2015

secret to get six pack body stomach in easy way










RAHSIA KEMPISKAN PERUT ANDA HINGGA BEROTOT SEKSI DI BONGKAR !!



Semua orang mahukan bentuk badan yang menarik !!

Bagi perempuan perut yang rata & kempis jadi idaman, manakala lelaki pula mahukan perut yg berotot ( six pack ) kerana ia memang kelihatan seksi jika mempunyai perut sedemikian rupa

tapi tahukah anda bagaimana untuk mendapatkan bentuk perut menarik idaman setiap manusia di muka bumi ini ??

Tak ada cara lain selain dari mambuat latihan & exercise jika anda mahu mendapat bentuk badan yg sedemikian rupa

Jadi bagaimanakah caranya bentuk latihan yg paling ideal, mudah & efektif utk mendapatkan perut idaman anda tersebut ??

Di bawah ini di bongkar teknik paling latihan paling mudah & tidak menyusahkan bg anda utk dapat bentuk perut yg cantik seksi & menggiurkan !!

Tapi misti ada syarat !!

syaratnya adalah anda hanya perlukan minima 10 minit sehari utk lakukan senaman ringkas seperti di bawah ini ....









Anda perlu lakukan senaman senaman seperti yg tertera di atas minima selama 2 bulan setiap hari tanpa gagal !! Paling baik 2 kali sehari iaitu sekali di sebelah pagi selepas bangun tidur & sekali lagi di sebelah petang atau mlm selepas waktu kerja

Paling kurang pun lakukan sekali sehari jika anda tidak mampu lakukan 2 kali sehari

Sedikit Tips Untuk Anda ...

JIKA PERUT KEMPIS OTOMATIK SEGALA ANGGOTA BADAN MANUSIA YG LAIN AKAN TURUT KEMPIS JUGA ..

Ini adalah petua menarik bg sesiapa yg nak buang lemak di seluruh badan, hanya kempiskan di perut, yg lain lain akan turut menyusul otomatik .....

Tak pernah tengok lagi manusia perut kempis tapi lemak menimbun di anggota badan yg lain ...
Semua itu berkadar terus dgn perut, perut adalah ibu & pusat kpd bentuk badan manusia ....,

Kalau Perut Kempis Yg Lain Pun Turut Kempis Juga ..



NO PAIN NO GAIN !!

Video Untuk Memotivasikan Anda !! ..... Jom tengok ....






THIS ARTICLE IS SPONSORED BY

THIS IS WHAT YOU REALLY WANT !!
THIS IS ABSOLUTELY AMAZING !!






Please LIKE if you like this article or give some comment, TQ

Friday, 17 April 2015

Bersetubuh : Berapa Lama Lelaki Tahan?








NAK TAHAN LAMA ?? NAK LAMBAT PANCUT ??

TAPI BERAPA LAMA NAK TAHAN ??
1 JAM ?? 2 JAM ?? SAMPAI SUBUH ??

Tak perlu risau tentang prestasi anda ....
Baca Info menarik di bawah ini ....

Melalui tulisan James Hamblin, editor kesihatan The Atlantic. Berapa lama hubungan seks sepatutnya tahan? Soal Hamblin sambil memetik konsensus terapi seks yang mengatakan tiga hingga tujuh minit zakar dalam vagina adalah "memadai," manakala 7 hingga 13 minit "lebih baik."

Kalau tiga minit sudah memadai, maka soal Hamblin, "mengapa 'cepat pancut' menjadi diagnosis perubatan sebenar?" Untuk itu, beliau memetik International Society of Sexual Medicine yang mentakrikan "cepat pancut" adalah memenuhi semua tiga kriteria: selesai kebanyakan masa dalam masa satu minit dan menghadapinya akibat tekanan peribadi.

atau lebih tepat di panggil 123 ....CRETTT !! ( Lepas 2-3 ceduk dah terpancut pancut KELUAR AIR !! )

Kalau jadi macam ni kat anda ...... CEPAT CEPATLAH BAWA BERUBAT !!





Best Song Ever .....





THIS ARTICLE IS SPONSORED BY

THIS IS WHAT YOU REALLY WANT !!
THIS IS ABSOLUTELY AMAZING !!






Please LIKE if you like this article or give some comment, TQ

Thursday, 16 April 2015

ahmad maslan gst








DATO HJ AHMAD MASLAN - MENTERI G.S.T
MENTERI PALING POPULAR DI MALAYSA ABAD INI !!



Tidak nafikan inilah satu satunya menteri yg menjadi perhatian media juga rakyat di Malaysia ketika ini .. Ini adalah gara-gara dari kenyataan kenyataannya yg agak kurang di senangi oleh orang ramai di dada dada akhbar juga media- media eletronik yang lain

Walaupun beliau kini telah menjadi ahli politik yg paling tidak digemari oleh hampir keseluruhan rakyat malaysia, namunh inilah cabaran yg terpaksa beliau harungi ..

Berbekalkan sifat jati diri yg kuat, positif, tahan lasak, berani bersuara walau pun teruk di kritik, di caci & dimaki, dato ahmad maslan telah pun melakukan tugasnya pada bangsa & negara,

Siapakah dia ahmad maslan yg sebenarnya ?? Ternyata beliau bukanlah org yg sebarangan, bermula dari bawah, bukan berasal dr org yg senang & berada, hingga akhirnya menjadi seorang menteri di tanahair sendiri
Kita saksikan biografi beliau yg sgt unik ....

Nama Penuh: Datuk Hj. Ahmad bin Hj. Maslan

Tarikh Lahir:
30-4-1966

Tempat Lahir:
Benut, Pontian, Johor

Ayah Hj Maslan (arwah) & Ibu Hajah Aminah adalah penoreh getah yg miskin pada ketika muda hingga umur mereka 50an di kampung yang daif tiada bekalan letrik, air paip, jalan raya & tiada telefon sehinggalah tahun 1996.

Pendidikan:

SK. Seri Bahagia. Lubuk Sipat, Benut, Pontian
(1973-1978 menerima anugerah Tokoh Murid)
SM. Sains Johor, Kluang (Asrama Penuh)
1979-1983 Anugerah Pelajar Terbaik SRP & Pembahas Piala Perdana Menteri)
Rosehill College, Auckland New Zealand (1985)
Ijazah Sarjana Muda (Ekonomi & Sains Politik)
Universiti Victoria, New Zealand (1986- 1988)
Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)-(UKM Bangi)
Anugerah Emas Siswa Terbaik drpd 177 pelajar)

Alamat Pejabat:
Pejabat
Pejabat Timbalan Menteri Kewangan
Kementerian Kewangan
Aras 11,
Kompleks Kementerian Kewangan
Persiaran Perdana
Presint 2, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62592 Putrajaya

Pejabat Tel: 03-8882 3000
Fax: 03-8882 4242

Pengalaman Pekerjaan:

Pengurus Operasi
Persatuan Pertubuhan Islam New Zealand, Wellington, New Zealand (1989-1990)

Penolong Pengarah
Biro TataNegara, Jabatan Perdana Menteri
(1991-1994)

Setiausaha Sulit Kanan kepada YB. Dato' Mustapa bin Mohamed (Timb. Menteri Kewangan)
(1994-1995)

Setiausaha Politik kepada YB. Dato' Mustapa bin Mohamed (Menteri Pembangunan Usahawan & Koperasi)
(1995-2000)

Ketua Pegawai Eksekutif
Yayasan Restu (Shah Alam, Melaka & P.Pinang)
(2000-2005)

Pengarah SERANTA (FELDA)
Jabatan Perdana Menteri
(March 2005 - Feb 2008)

8/3/08 - KINI: Ahli Parlimen Pontian
9/4/2009 - 14/5/2013: TIMBALAN MENTERI DI JPM
15/5/2013 - hingga kini: TIMBALAN MENTERI KEWANGAN


JAWATAN DALAM POLITIK (sekarang)

1. Pengerusi Tetap UMNO Cawangan Lubuk Sipat, Benut (Sejak 1996)
2. Timbalan Ketua UMNO Bahagian Pontian (Sejak 2009)
3. Ahli Lembaga Pemegang Amanah Yayasan Restu (Sejak 2005)
4. Pengerusi Alumni Kelab UMNO Luar Negara (Sejak 2010)
5. Timb. Pengerusi Biro Latihan UMNO Malaysia (Sejak 2009
6. Ketua Penerangan UMNO Malaysia (Sejak 2009)
7. Pengerusi Biro Publisiti dan Penerangan Barisan Nasional (Sejak 2012)
8. Ahli Parlimen Pontian (Mulai 8 Mac 2008)

JAWATAN DALAM POLITIK (Sebelum ini)

1. AJK Kelab UMNO Wellington, New Zealand (1986-1988)
2. Pengerusi Kelab UMNO Wellington, New Zealand (1989-1990)
3. AJK Biro Penerangan UMNO Bahagian Sg.Benut (1991-1993)
4. AJK UMNO Bahagian Sg.Benut (1993-2003)
5. AJK Biro LATIHAN Pemuda UMNO Malaysia (1991)
6. AJK Biro Penerangan Pemuda UMNO Malaysia (1993)
7. AJK Biro Sains & Teknologi Pemuda UMNO Malaysia (1995)
8. Timb. Pengerusi Majlis Integrasi Pemuda UMNO Malaysia (1995)
9. AJK Biro Agama & Pendakwah Pemuda UMNO Malaysia (1996)
10. Naib Pengerusi Biro Pembangunan Usahawan Pemuda UMNO Malaysia (1996)
11. AJK Malaysia-Saudi Arabia Business Council (1998)
12. Ketua Penerangan UMNO Bah. Pontian (2004-2009)
14. Setiausaha Penerangan UMNO Negeri Johor (2006-2009)
15. AJK Alumni Kelab UMNO Luar Negara (Sejak 2000)
16. AJK Pelaksana Penerangan UMNO Malaysia (Sejak 2006)
17. Ahli Lembaga Pemegang Amanah DAMAI (Dewan Amal Islam Hadhari) sejak 200
18. Ketua Penerangan Kelab Penyokong Kerajaan Barisan Nasional (BNBBC) 2008-2009
19. Ketua Penerangan UMPG (UMNO Member of Parliament Group) 2008-2009



Best Song Ever .....





THIS ARTICLE IS SPONSORED BY

THIS IS WHAT YOU REALLY WANT !!
THIS IS ABSOLUTELY AMAZING !!






Please LIKE if you like this article or give some comment, TQ